Cerados Tegels opent nieuwe locatie

Foto: Cerados

Na een flinke verbouwing heeft Cerados Tegels op feestelijke wijze haar nieuwe zaak aan de Ambachtsweg 24b in Katwijk geopend.

Advertorial 

De bekende zaak voor allerlei soorten tegels, verruilde hun oude stek voor een nieuwe locatie op de begane grond in ’t Heen. Goed te vinden en makkelijk bereikbaar. Cerados heeft, zoals de klanten inmiddels wel weten van voorgaande uitbreidingen, ook in de nieuwe showroom het assortiment nog verder uitgebreid met een prachtige kwaliteit en een betaalbaar assortiment aan tegels.

De mooiste tegels voor een tegelvloer, voor elke soort woonkamer, badkamer, keuken en toilet. De mogelijkheden zijn er en voor ieder wat wils, in vele uitvoeringen en kwaliteiten. Cerados kan ontzorgen bij het totaalplaatje; vloerverwarming, de tegels en het leggen, zij regelen het! Er is een ruime keuze aan keramische tegels en veel is ook nog snel leverbaar.

Cerados is gevestigd in ’t Heen in Katwijk. Aan de Ambachtsweg 24B, naast De Nachtwacht met gratis parkeren voor de deur. Kijk voor meer informatie op www.cerados.nl

Cookieinstellingen