Opslagruimtes en werkplekken te koop in Sassenheim

Foto: Diofis

Aan de rand van bedrijventerrein ‘Jagtlust’ langs de A44 in Sassenheim ontwikkelt Diofis 15 Business units. Deze bedrijfsunits zijn bijzonder geschikt voor ondernemende vakmensen zoals bijvoorbeeld fotografen, timmermannen, stylisten, hoveniers, elektriciens en loodgieters. Ook als opslagruimte voor de eigenaren van restaurants of winkels zijn deze units ideaal!

Advertorial

Adres: Wasbeekerlaan 26, 2171 AE Sassenheim

Klik hier om de projectwebsite te bekijken

Handig om te weten

  • Het terrein ligt op zichtlocatie vanaf de A44;
  • De units hebben één of twee eigen parkeerplaatsen;
  • Meerdere units kunnen aan elkaar worden gekoppeld;
  • Het terrein ligt op loopafstand van het station Sassenheim;
  • De Business units worden met duurzame materialen gebouwd;
  • De oppervlakten van de units variëren tussen 132 m2 en 198 m2;
  • De bestemming is ten behoeve van bedrijven tot en met bedrijfscategorie 3.2.

Over de splitsbare units

De grotere units (198 m2) hebben drie etages. Deze units zijn ideaal voor de ondernemer die extra opslagruimte nodig heeft of een deel wil verhuren. De tweede etage (66 m2) is bijvoorbeeld een fantastische werkplek omdat alleen al het uitzicht spectaculair is vanaf deze etage. Je kijkt hier rechtstreeks uit op watersportgebied de Kaag! Ook alleen de begane grond (66m) verhuren is een mogelijkheid. De benedenruimte is bijvoorbeeld ideaal voor een ZZP’er.

Unit als belegging

Ook als belegging zijn deze units zeer geschikt. In verband met de huidige inflatie hebben deze units binnen enkele jaren een uitstekend rendement.

Tip

Heb je een hypotheek nodig om bedrijfsvastgoed te kopen? Vraag deze aan bij een gespecialiseerde partij voor bedrijfsvastgoed. De begeleidend makelaar kan hier over adviseren.

Een unit huren

Liever huren? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Contact

Kortom, ben je op zoek naar een goed bereikbare Business unit met eigen parkeergelegenheid waar je prettig kunt werken? Neem vrijblijvend contact op met de begeleidend makelaar IMMO Rijnstede via 071 – 528 1414.

Meer informatie

Cookieinstellingen