Kerstpakketten van Gastrovino Langeveld Wijnen

Foto: Lisa de Blok

Komende maanden staan de feestdagen weer voor de deur en is het de tijd van mooie geschenken en lekker eten en drinken. Bij Gastrovino Langeveld Wijnen aan de Hoofdstraat in Sassenheim hebben ze voor deze aangelegenheid een speciale showroom ingericht, met het complete geschenken assortiment voor kerstpakketten op maat.

– Advertorial – 

Kerstpakketten

Hier kun je terecht om zelf, helemaal naar wens, en passend kerstpakketten samen te stellen om jouw medewerkers te verwennen na weer een jaar hard werken. Van zoet tot hartig, van luxe tot budget, met of zonder alcoholische dranken. Je kunt hier zelf de pakketten samenstellen en er is voor ieder wat wils. En, als een mooie fles wijn niet mag ontbreken deze feestdagen, is er keuze uit een ruim assortiment van de beste wijnen voor iedere gelegenheid. Evenals speciale bieren en non-food producten.

“Bij ons is alles maatwerk, dus in principe kan alles! Helemaal naar wens en samen met u afgestemd”, laat Chantal Langeveld enthousiast weten, terwijl ze het uitgestalde assortiment laat zien.

Uitgebreid wijnadvies

En een bezoekje aan de winkel voor de feestdagen is ook zeker een aanrader. Advies en kennis over wijnen is een van de sterkste punten van Langeveld. Zo kun je gerust even binnenlopen met je menu om advies te vragen welke wijnen subliem smaken bij jouw gerechten. Met veel plezier en passie vertellen ze je daar hoe je met een passende wijn je gerecht helemaal compleet kunt maken.

Gastrovino Langeveld Wijnen

Voor een bezoek aan de speciale showroom, kun je vrijblijvend een afspraak maken of even binnenlopen in de winkel tijdens openingstijden. Je vindt Gastrovino Langeveld Wijnen aan de Hoofdstraat 232 in Sassenheim. Meer informatie en contactgegevens staan op de website www.langeveldwijnen.nl

Cookieinstellingen