Foreholte blameert zich tegen DOSR

Foto: Foreholte

Op sportpark Elsgeest kreeg een onherkenbaar Foreholte een pak op de broek van DOSR. Na negentig minuten voetbal stond er op een kletsnat Voorhouts sportpark een ontluisterende 0-4 eindstand op het scorebord.

DOSR legde de basis voor deze zege in de openingsfase. Lankmoedig optreden van de Voorhouters stelde DOSR-aanvaller Jordi van Klink tot tweemaal toe in de gelegenheid om doeltreffend uit te halen, zodat de ploeg van Marcel IJzendoorn gedwongen was om in de achtervolging te gaan. In die opzet slaagde de thuisploeg echter niet en toen Julian Dobbe voor de 0-3 tekende, was het over en uit voor het onmachtige Foreholte.

Het kleine sprankje hoop dat de ploeg hierna nog mocht koesteren, werd de bodem ingeslagen toen Foreholte-goalie Jim Duindam ook deelde in de malaise door op schlemielige wijze voor de 0-4 te zorgen doordat hij het leer losliet waarna het speeltuig tegen de touwen belandde.

Foreholte kan zich een weekje extra bezinnen op deze forse nederlaag. Op 14 februari gaan de roodwitten bij laagvlieger Voorschoten’97 op zoek naar eerherstel in een poging ook de aansluiting te behouden met de subtop in 2C

Cookieinstellingen