Ter Leede kan Quick Boys niet bijbenen

Alle goede voornemens ten spijt kreeg Ter Leede op een drukbezochte Roodemolen geen poot aan de grond tegen koploper Quick Boys. Na een 0-1 ruststand bouwde de koploper de score daarna met de regelmaat van de klok uit naar een riante 0-4 overwinning.

Daarbij was het des te schrijnender dat drie van de vier tegengoals op het conto konden worden geschreven van spelers die in een niet al te ver verleden het roodgeel droegen. De 1.400 toeschouwers zagen aanvankelijk een gelijk opgaand duel, waarbij Selmo Kurbegovic namens de thuisploeg en Quick Boys topscorer Yordi Teijsse verzuimden om voor hun ploeg de score te openen.

Gaandeweg de eerste helft nam de formatie uit Katwijk het heft in handen om dat ook niet meer af te staan. Logisch gevolg was dat linkerspits Robert Steemers halverwege het eerste bedrijf zijn ploeg op 0-1 zette, waarna zijn ploeg de touwtjes strak in handen hield.

Na de doelwisseling mocht Ter Leede nog even hopen. Opnieuw Kurbegovic verscheen in kansrijke instantie voor het Quick Boys doel, maar de middenvelder zag zijn inzet over de goal van Martijn de Zwart verdwijnen. Daarna was het over en uit voor de thuisploeg, die na ruim een uur via opnieuw Robert Steemers tegen een 0-2 achterstand aankeek. In het laatste halfuur was eerst Yordi Teijsse nog doeltreffend, waarna Joey Ravensbergen het kwartet volmaakte en de eindstand op 0-4 bepaalde.

Ter Leede bevindt zich door deze nederlaag nog slechts vier punten boven de gevarenzone. De laatste overwinning dateert alweer van september j.l. waardoor de vrije val op de ranglijst zich onverminderd blijft doorzetten. Aanstaande zaterdag hebben de roodgelen geen competitieverplichtingen wegens een beker- en inhaalweekend. Op 20 februari staat de thuiswedstrijd tegen Jodan Boys op het programma.

Cookieinstellingen