Warmunda zorgt voor daverende stunt

Foto: sv Warmunda

Dat Warmunda dit seizoen in goeden doen is, bewees de ploeg van Alan Campfens al voor de winterstop. Op bezoek bij de nog ongeslagen koploper Kickers’69 bevestigde de Warmondse formatie haar groeiende vorm.

De 0-2 zege tegen het tot nu toe ongenaakbare voetbalgezelschap uit Leimuiden, doet de Warmondse voetbalharten steeds sneller kloppen. Warmunda-trainer Alan Campfens droomde voor aanvang van de topper tegen de koploper al van een succesje, maar dat zijn ploeg op een dergelijke wijze zou afrekenen met de lijstaanvoerder moet ook hem verrast hebben.

Met deze zege werd meteen wraak genomen voor de ruime 1-5 thuisnederlaag die Warmunda eind september in eigen huis leed tegen Kickers’69. Die verliespartij is overigens de allerlaatste tot nu toe en dat geeft de progressie die dit seizoen op sportpark Overbos geboekt is uitstekend weer.

De achterstand op koploper Kickers’69 is echter nog altijd gigantisch. Maar liefst twaalf punten scheiden de Warmonders momenteel van de lijstaanvoerder. Warmunda kan de uitstekende reeks waar het aan bezig is op 14 februari een vervolg geven, als hekkensluiter SVH naar Warmond komt.

Cookieinstellingen