Roodenburg en Warmunda in evenwicht

Foto: Pixabay

Roodenburg en Warmunda hielden elkaar afgelopen zondag op sportpark Noord in leiden keurig in evenwicht. Na het laatste fluitsignaal prijkte er een 2-2 eindstand op het scorebord.

Daarmee herstelde de Leidse formatie zich van de 1-0 nederlaag die de ploeg een week eerder leed bij Kickers’69. Een uitslag die wellicht mede bepaald werd door de 3 Oktoberfeesten van een week eerder. Dit keer kon Warmunda in ieder geval op heel wat meer tegenstand rekenen dan de koploper eerder ondervond.

Wellicht had er wel meer ingezeten voor Warmunda, maar omdat de precisie in de afronding enkele keren ontbrak, bleef de winnende treffer achterwege. Dat gold eveneens voor Roodenburg, zodat beide teams wel konden leven met dit resultaat.

Warmunda ontvangt aanstaande zondag het Haagse Houtwijk, dat zes nederlagen leed in even zoveel wedstrijden. Het doelsaldo van 2-29 spreekt daarbij boekdelen. Toch zal Warmunda-trainer Alan Campfens waken voor onderschatting om op die manier de drie punten op sportpark Overbos te houden. Aanvang 14.00 uur.

Cookieinstellingen