Zomerpakketten van Present Bollenstreek weer een hit!

Foto: Present Bollenstreek

De zomerpakketten actie van Present Bollenstreek was weer zeer succesvol! Afgelopen week begon de vakantie in onze streek. Niet voor iedereen is dat een fijne periode.

Een zomervakantie duurt lang als je er niet op uit kunt om leuke dingen te doen en niet veel speelgoed hebt. Of alleen bent en iedereen om je heen op vakantie gaat. Voor die mensen en gezinnen organiseert Stichting Present Bollenstreek nu al 5 jaar haar Zomerpakketten actie.

Vanuit maatschappelijke organisaties zijn er dit jaar 112 aanvragen binnengekomen voor een pakket en een gelijk aantal aanmeldingen om een pakket te maken. Dit maakte dat er in totaal zo’n 600 mensen blij gemaakt zijn dit jaar. Verdeeld in zo’n 320 ontvangers van alleenstaande ouderen tot baby’s die nog opkomst zijn. En ongeveer 280 gevers uit alle hoeken van de regio. Onder de gevers bevonden zich naast gezinnen, o.a. ook nog politieke partijen, een carnavalsvereniging, een gespreksgroep, een sportclub en een diaconie.

Kinderwarenhuis Lievelingetjes deed met een donatie actie ook een duit in het zakje. Klanten die de actie een warm hart toe dragen, maar zelf geen pakket wilden samenstellen, konden een donatie doen aan Lievelingetjes. Het Kinderwarenhuis heeft de donaties omgezet in cadeaubonnen en cadeautjes om nog extra toe te voegen aan de pakketten. Daarnaast doneerde Zwembad De Waterkanten gratis zwemkaartjes voor een aantal gezinnen voor extra waterpret in de zomer.

Stichting Present Bollenstreek dankt allen die zich dit jaar hebben ingezet voor het mogelijk maken van 112 prachtige zomerse pakketten.

Deze actie gemist maar wil je graag streekgenoten helpen? Volgend jaar een zomerpakket maken, straks Kerstengel zijn of je inzetten voor een klus? Present Bollenstreek is op zoek naar (groepen) vrijwilligers! Dus wil jij met collega’s, sportmaatjes, je Lions- of Rotaryclub, vrienden, familie of kerkgenoten een dag (deel) aan de slag? Laat het vooral weten via [email protected]

Present Bollenstreek neemt nu eerst even een zomervakantie pauze van 13 juli tot en met 15 augustus.

Cookieinstellingen