Teylingen viert burendag

Foto: Burendag

Op 25 september 2021 viert Nederland voor de vijftiende keer Burendag. Samen ondernemen buren allerlei activiteiten die de buurt leuker maken en hen nader tot elkaar brengen.

Goed contact met buren en verbinding in de buurt is ook in deze tijd, waarin we fysieke afstand moeten houden, belangrijker. Burendag is een dag om samen activiteiten te ondernemen, die de buurt leuker maken en nader tot elkaar te komen. Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar in het vierde weekend van september gevierd.

Het is mogelijk om geld aan te vragen bij het Oranje Fonds wanneer je in dit weekend Burendag viert. Organiseer je een Burendag waarbij de sociale verbinding centraal staat? En heb je je al aangemeld bij het Oranje fonds? Dan kun je ook een extra aanvraag doen bij de gemeente Teylingen. Op de website van Burendag vind je de nodige informatie en inspiratie voor het organiseren van een leuke en gezellige activiteit met en voor de buurt.

Aanvraag indienen bij de gemeente

De gemeente ondersteunt met een financiële bijdrage van maximaal 400 euro voor burendagactiviteiten. Informatie, voorwaarden en aanvraagformulier kun je vinden op de gemeentelijke website. Een aanvraag indienen kan tot 13 september 2021. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met contactfunctionarissen Loes Massaro of Irma Crooijmans via telefoonnummer 14 0252.

 

Reacties