Inloopspreekuur vrijwilligerswerk ook in augustus

Foto: pixabay

Op donderdag 20 augustus zijn medewerkers van Welzijn Teylingen weer present van 18.30 tot 19.30 uur in de bibliotheek van Sassenheim, Kerklaan 42. Je kunt er binnen lopen voor allerlei vragen over een leuke vrijwilligersklus, of over verenigingen en stichtingen in Teylingen en ook voor andere vragen over vrijwillige inzet.

In juli was het spreekuur gelijk al een succes, dus kom ook eens praten. Over jouw ervaring of talenten, wat je graag wilt doen en welke vereniging of stichting jou misschien iets te bieden heeft. Er is vrijwilligerswerk voor jong en oud, voor wie heel druk is of alle tijd heeft. Of je nu wilt tuinieren, opruimen, coachen, gezelligheid bieden, of aan de slag wilt met de boekhouding, het is er allemaal. Dus als je niet precies weet waar jouw zoektocht naar een leuke vrijwilligersbaan kan starten, loop dan gerust binnen. De adviseur helpt met zoeken in de vacaturebank, gaat in gesprek of bied je een talentenscan.

Ook vrijwilligersorganisaties zijn welkom op het spreekuur. Zij kunnen in gesprek gaan met de adviseur (of bezoeker) om te vertellen waar zij naar op zoek zijn. Of folders achterlaten van hun vereniging. Vanwege de richtlijnen van het RIVM is het spreekuur niet meer beneden, maar op de 1e verdieping. Wie slecht ter been is, kan de lift gebruiken. De plek is veilig ingericht. Het Inloopspreekuur vindt iedere 3e donderdag van de maand plaats.

Als je niet naar het inloopspreekuur kunt komen, kun je ook een kijkje nemen in de online vrijwilligersvacaturebank. Daarin staan allerlei leuke vacatures van de 200 organisaties die in Teylingen actief zijn. Vrijwilligers kunnen zichzelf in beeld brengen door een eigen profiel aan te maken. Zie alle vacatures op: www.vacaturebankwelzijnteylingen.nl. Voor meer informatie, neem contact op met Maria Zwart, adviseur vrijwillige inzet, 0252-231805, [email protected]

Reacties