Tiny Vibes Project Biedt Oplossing voor Woningnood onder Jongeren in de Bollenstreek

23 sep , 10:50 Nieuws
image 4 66c472e1f0b0d

Woningnood onder Jongeren in de Bollenstreek

De woningnood onder jongeren in de bollenstreek is groot. Veel jonge mensen in de gemeenten Teylingen en Noordwijk willen in hun eigen omgeving blijven wonen maar stuiten op hoge huizenprijzen en een beperkt aanbod van betaalbare woningen.

Tiny Vibes: Lokale Oplossing voor Jongeren

Tiny Vibes biedt een lokale oplossing: een project dat betaalbare en compacte woningen voor jongeren mogelijk maakt, midden in de bollenstreek.

Tiny Vibes' Ambitie

Met het doel van 350 tiny houses wil Tiny Vibes inspelen op de dringende behoefte naar betaalbare woonruimte en de sociale en economische toekomst van de bollenstreek versterken.

Enthousiasme en Urgentie

Er hebben al maar liefst 449 jongeren zich aangemeld voor Tiny Vibes. Uit deze aanmeldingen blijkt dat jongeren gemiddeld al 10,4 jaar op zoek zijn naar een woning. Dit onderstreept de urgentie van het project en de potentie om bij te dragen aan de toekomstbestendigheid van de gemeentes.

Toekomst in Bollenstreek

Door jongeren een betaalbare plek in hun eigen regio te bieden, blijven de gemeenten Noordwijk en Teylingen aantrekkelijk voor jonge professionals, essentieel voor lokale verenigingen, bedrijven en essentiële beroepen.
Ben je op zoek naar een woning of wil je bijdragen aan dit waardevolle initiatief? Bezoek tinyvibes.nl voor meer informatie en aanmeldingen.
Heb je interesse om actief bij te dragen aan het project? Stuur een e-mail naar [email protected].