Teylingen College KTS Viert 100-jarig Jubileum met Enthousiasme en Trots

23 sep , 10:50 Nieuws
image 5 66c472e1da49c

Teylingen College KTS Viert 100-jarig Jubileum

Met groot enthousiasme is het nieuwe schooljaar van start gegaan op Teylingen College KTS. Dit jaar markeert echter niet zomaar een nieuw begin, maar het startschot voor een bijzonder jubileum: 100 jaar KTS. Een eeuw lang staat de school al symbool voor vakmanschap, traditie en vooruitgang in het onderwijs.

Feestelijke Start

In de stralende middagzon werden de feestelijkheden ingeluid met het ceremonieel hijsen van de jubileumvlaggen door trotse vertegenwoordigers van de leerlingenraad. Dit symbolische gebaar markeerde de aftrap voor een jaar vol vieringen en terugblikken op een rijke geschiedenis.

Directeur's Toespraak

Directeur Dennis Engelhart benadrukte de waarde van dit jubileum voor de schoolgemeenschap. Hij prees de kwaliteit van de school, de moderne faciliteiten, uitstekende docenten en vooral de slimme en gedreven leerlingen. Het jubileumjaar zal verleden en toekomst van de school centraal stellen.

Verrijking van Onderwijs

"100 jaar KTS en vakmanschap. Wij kunnen niet wachten om dit bijzondere jaar te vieren met onze leerlingen, docenten en relaties," aldus Engelhart. De school kijkt vol vertrouwen naar de toekomst en blijft haar bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het onderwijs.