Geslaagde Voorjaarsmarkt Park Rusthoff

Foto: PR

De Evenementencommissie van Park Rusthoff organiseerde afgelopen zaterdag de jaarlijkse traditie: de dag voor Moederdag was het park weer gevuld met kramen voor de Voorjaarsmarkt.

Al vroeg waren de eerste kraamhouders aanwezig om één van de ruim 50 kramen te vullen. Er werden prachtig frisgroene en kleurrijke planten en bloemstukken uitgeladen, het terras van Paviljoen Sassenest werd ingericht en prachtige aanbiedingen werden in de kramen gepresenteerd.

Voorjaarsmarkt

De bezoekers wisten de weg goed te vinden naar alle leuke aanbiedingen van de markt; verzorgingsproducten, sieraden, cadeaus en workshops waar de kinderen iets bijzonders voor hun moeder konden maken. Een aantal organisaties maakten promotie en mochten weer nieuwe leden of donateurs noteren.

Bij de loterij waren prachtige prijzen te winnen. Deze prijzen werden gesponsord door ondernemers uit Sassenheim en kraamhouders van de Voorjaarsmarkt. Ook dit jaar was er weer een goede opbrengst, die geheel ten goede van Park Rusthoff komt.

Ondanks een enkele hoosbui, kijkt de organisatie terug op een geslaagde Voorjaarsmarkt; aan het eind van de dag vertrokken de organisatoren, bezoekers en kraamhouders met een tevreden gevoel en mooie cadeaus. Kijk voor (meer) foto’s op www.parkrusthoff.nl

Reacties

Cookieinstellingen