Kinder Repair Café april verzet naar een andere datum

Foto: geigerni (pixabay.com)

Het Kinder Repair Café heeft de actie moeten verplaatsen van woensdagmiddag 1 april naar 15 april van 12:00 tot 13:30 uur. Locatie blijft Basisschool de Startbaan, Smirnoffstraat 15 in Sassenheim. Het Kinder Repair café wordt georganiseerd in samenwerking met Welzijn Teylingen, Trias Kinderopvang en basisschool de Startbaan.

Fietsen

Het thema deze middag is ‘fietsen’. Kinderen uit Teylingen kunnen langskomen om samen met een handige vrijwilliger een lekke band te repareren, een fietslamp of stuur recht te zetten, de ketting te smeren of fietsbel te laten maken etc. Het Kinder Repair Café is bedoeld om kinderen bewust te maken dat weggooien of iets nieuws kopen niet altijd hoeft en dat repareren soms heel eenvoudig kan zijn.

Vrijwilligers

Het Repair Café zoekt voor deze middag nog vrijwilligers die affiniteit hebben met het repareren van fietsen. Ook een lokale fietsenwinkel die deze activiteit kan ondersteunen met materiaal en/of kunde zou erg welkom zijn.

Meer informatie of voor het aanmelden als vrijwilliger: Wouter van Gijzen van Welzijn Teylingen, telefoon 0252 231805 of [email protected]

Cookieinstellingen