Vacaturebank zoekt vrijwilligers

Foto: Vait Mcright (pixabay.com)

Inwoners van de gemeente Teylingen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk en organisaties die vrijwilligerswerk in de aanbieding hebben, kunnen terecht op de vacaturebank van Welzijn Teylingen. Aanmelden kan via http://www.vacaturebankwelzijnteylingen.nl/

Vrijwilligers zijn erg belangrijk in onze maatschappij en ook hard nodig. Veel organisaties en verenigingen draaien op vrijwilligers. Daar tegenover staat dat ook steeds meer mensen vrijwilligerswerk zoeken. Met de digitale vacaturebank kunnen vragers en aanbieders van vrijwilligerswerk op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen.

Vacaturebank

Op de vacaturebank kunnen inwoners uit Teylingen heel makkelijk zoeken naar passend vrijwilligerswerk. Dit kan variëren van hondentrainer, klusjes uitvoeren voor een vereniging tot aan iemand die wil wandelen met ouderen. Voor iedereen is er wel iets te vinden. Nadat men zich als vrijwilliger heeft aangemeld, kan men zoeken naar een passende vacature. Met een druk op de knop kan men direct contact leggen met de organisatie die de vacature heeft geplaatst. Vrijwilligers kunnen ook hun eigen wensen aangeven. Organisaties kunnen op hun beurt via de vacaturebank zelf hun vacatures plaatsen en beheren. Zij kunnen ook zelf zoeken naar een geschikte vrijwilliger, door de profielen te bekijken van aangemelde kandidaten.

De vacaturebank is vorig jaar november van start gegaan en inmiddels hebben 40 organisaties en 16 vrijwilligers zich aangemeld en staan er 67 diverse vacatures op. Dit moet uiteraard nog veel meer gaan worden. Zeker vrijwilligers zijn nog hard nodig.

Servicepunt vrijwilligers

Het Servicepunt Vrijwilligers zet zich in voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in Teylingen en organiseert o.a. informatieve cursussen en workshops gericht op vrijwilligers en organisaties die met vrijwilligers werken. Meer over het Servicepunt en het aanbod is terug te vinden op de website van welzijn Teylingen.

Meer informatie over de Vacaturebank: Welzijn Teylingen [email protected]

Cookieinstellingen