Achterbanraadpleging Ondernemersfonds Sassenheim

Foto: pixabay

Op woensdag 13 juli vindt er een achterbanraadpleging van het Ondernemersfonds plaats om 20.00 uur bij Grand Café Graaf Jan te Sassenheim. Alle ondernemers die zakelijk OZB betalen en behoren tot de kern Sassenheim worden via deze publicatie uitgenodigd.

Kern Sassenheim

De kern Sassenheim heeft een platform waarin voorstellen zijn besproken voor de besteding van de gelden uit het ondernemersfonds voor 2016. Uit de aanvragen heeft dit platform een selectie gemaakt en deze wil zij bespreken met de achterban, alvorens ze ter goedkeuring voor te leggen aan het bestuur van het Ondernemersfonds.

Het ondernemersfonds

Het tot stand komen van het ondernemersfonds heeft veel stof doen opwaaien, maar nu het eenmaal zover is, zien de ondernemers van de kern Sassenheim veel kansen!  De Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV) heeft een uitgebreid pakket bestedingsvoorstellen ingediend, maar ook uit andere bronnen zijn aanvragen gekomen.

Het platform heeft deze aanvragen bekeken en is tot een afweging gekomen. Het resultaat is vastgelegd in een document. Dit document wordt de 13de in de achterbanraadpleging besproken. Het document en de achterliggende stukken zijn op te vragen bij Anja van Nieuwkoop, via [email protected]

Alle ondernemers die zakelijk OZB betalen en behoren tot de kern Sassenheim worden via deze publicatie van harte uitgenodigd voor deelname aan de achterbanraadpleging. Dat zijn ondernemingen met de volgende postcodes 2171 en 2172, met uitzondering van de postcodes die horen bij:

  • Jagtlust (2171 AE, AG, KX, KZ, KV, AH, AR, AT),
  • Sassenheim zuid (2171 TV, TW, TP, TR, TZ, AK, AM),
  • Industriekade (2172 HV, HW, BC),
  • AKZO cs (2171 AJ en AL) en
  • Buitengebied (2171 LA).

Aanmelden

In verband met de zaalreservering verneemt de organisatie graag vóór maandag 11 juli, via [email protected] (graag uw firmanaam en adres vermelden in de mail), of u aanwezig bent.

Reacties