Harbour Concert in Sassenheim

Foto: PR

Op het Voorhavenkwartier aan de haven in Sassenheim vindt op zondag 3 juli het ‘Harbour Concert Sassenheim’ voor de tweede keer plaats.

Rotaryclub Sassenheim organiseert samen met Brasserie Hemels een muzikale middag met als motto: Muziek voor de Zevensprong. Tijdens de optredens van de bekende coverband SoulBeach en D.J. Bob, kunnen de bezoekers genieten van een hapje en een drankje.

Goed Doel

Met dit havenfestival heeft men een goed doel voor ogen; men wil de Stichting De Zevensprong helpen. De stichting verzorgt creatieve, sportieve en sociale activiteiten voor verstandelijke en meervoudig gehandicapten uit onze omgeving. De thuishaven is het clubhuis in de Rusthofflaan in Sassenheim. De bijna verouderde audiovisuele middelen zijn aan vervanging toe. Ook andere hulp kan geboden worden.

Muziek

De muzikale show van SoulBeach is een wervelende hit-sensatie, die je van begin tot einde zal boeien. Hits van vroeger worden in hoog tempo afgewisseld met hits van nu en samengevoegd in verrassende medleys en vette mash-ups!  Daarnaast zorgt de DJ voor de stemming en sfeer, als de verbindende factor. Kortom een top-entertainment tijdens het 2e Harbour Concert.

Het Harbour Concert

Het Harbour Concert is vorig jaar aangeslagen bij het Sassenheimse publiek. Vergeleken met vorig jaar zijn de prijzen lager gehouden. Voor 5 euro kan men al aanwezig zijn. Sponsorpakketten kunnen worden gekocht; onder ander ‘een lounge set’ voor 6 personen, statafels voor 6 personen en losse kaarten; bovendien kunnen eigenaren van sloepen een plaats in de haven reserveren.

Met het kopen van deze pakketen krijgt men naamsvermelding op facebook en op de kade; bovendien krijgt men consumptiebonnen daarbij. De pakketten en kaarten zijn te koop bij o.a. Hemels en via de website www.harbourconcertsassenheim.nl.

Op 3 juli zijn de kaarten ook bij de ingang te verkrijgen, maar vol is vol. Het festival start om 15.00 uur en zal rond 20.00 uur eindigen.

Cookieinstellingen