Workshop persberichten en radioverslaggeving

Foto: pixabay

Dinsdagavond 10 mei organiseert Welzijn Teylingen een workshop persberichten schrijven en radioverslaggeving voor verenigingen en organisaties. Journalist Erwin Brandt en Eindredacteur Ard Zandbergen van Omroep Bo gaan deze workshops verzorgen.

Om als vereniging of organisatie nieuws of activiteiten of het werven van vrijwilligers in de media te krijgen, kan men een persbericht naar de redactie sturen. Een redactie kan niet elk persbericht gebruiken, maar men kan als maker van het persbericht de slagingskansen wel verbeteren.

Journalist Erwin Brandt legt deze avond uit hoe men een goed wat een persbericht is en hoe men dit opbouwt, maar ook wat de do’s en dont’s zijn en hoe men de plaatsingskans vergroot.

Naast het schrijven van een persberichten maakt u ook kennis met de regionale omroep. Eindredacteur van Omroep Bo, Ard Zanbergen, vertelt tijdens deze workshop wat een omroep inhoud en wat het nut kan zijn voor organisaties en verenigingen om hier gebruik van te maken.

De workshop wordt gehouden op dinsdagavond 10 mei 19.30 uur tot 22.00 uur in Groot SassemBourg, Jan van Brabantweg 59 te Sassenheim (cursusruimte van Welzijn Teylingen op de eerste verdieping. ) Er kunnen maximaal 14 personen deelnemen.

Aanmelden

Aanmelden kan via de agenda op www.welzijnteylingen.nl o.v.v. uw naam en de naam van uw organisatie. Telefonisch aanmelden kan ook; 0252 231805. Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marian Kofoed adviseur Vrijwillige Inzet bij Welzijn Teylingen, te bereiken op 0252-231805.

Cookieinstellingen