Nieuwe beginnerscursus Android tablet

Foto: pixabay

De Bibliotheek Bollenstreek organiseert in samenwerking met DeNicole succesvolle beginnerscursussen Android tablet. Deze keer in de vestiging Sassenheim.

Ik kreeg hem van mijn kinderen. Ik vind ’t nog heel moeilijk om hem te gebruiken en wil mijn kinderen hier niet mee lastig vallen. Hun uitleg gaat ook zo snel. Dus eigenlijk doe ik nog nauwelijks iets met mijn tablet”

Komt u dit bekend voor? Dan kunt u zich aanmelden voor de beginnerscursus Android tablet in de Bibliotheek Sassenheim. Nog voor de zomer bent u vertrouwd met een aantal functionaliteiten en kunt zelfstandig met de tablet aan de slag.

In zes weken laten wij u kennismaken met de mogelijkheden van de Android tablet. Waar zijn de knopjes en de instellingen voor? Mogelijkheden zoals e-mailen, internetten, apps downloaden, telefoneren en zo verder. Na deze cursus durft u uw eigen weg te gaan.

De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten van twee uur. De cursus start op 26 april van 13:30 tot 15:30 uur en loopt tot en met 7 juni. Onder begeleiding van Nicole ten Thij, een ervaren docent, beheerst u binnen korte tijd allerlei vaardigheden.

De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Kosten: € 50,- leden, € 60,- niet-leden. In verband met het aantal plaatsen verzoeken wij u om tijdig te reserveren via de website of aan de balie van één onze vestigingen.

Voor meer informatie: www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Cookieinstellingen