Meedoen aan musical? MuBo is op zoek!

Foto: Danny van Kolck

Woon je in Teylingen en omstreken en heb je altijd in een musical willen spelen? Meld je dan nu aan en kom op 15 april naar de informatieavond waar MuBo haar nieuwe producties zal presenteren.

Na het kersverse succes van Jesus Christ Superstar rond de paasdagen, gaat MuBo wederom vol enthousiasme door en brengt, zoals altijd op professionele wijze, komend seizoen (2016/2017) nog eens vier producties op de planken.

Repetities

De repetities voor MuBo’s negende voorstelling, Man van la Mancha, zijn alweer volop bezig, maar voor Sunset Boulevard, A Christmas Carol – the dinnershow en Chess kun je je nu aanmelden via www.stichtingmubo.nl. Zestig enthousiastelingen gingen je al voor!

Informatieavond

Op de informatieavond zal je alle benodigde informatie ontvangen en kun je je ook direct inschrijven voor het nieuwe seizoen, voor (een van) de producties. Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar. Ervaring in zang, dans en spel is handig maar niet noodzakelijk; iedereen mag meedoen en is van harte welkom bij MuBo.

Stichting MuBo

MuBo stelt zich namelijk ten doel om op professionele wijze theatervoorstellingen te maken met amateurs uit de Duin- en Bollenstreek. De productie staat daarom onder leiding van een professionele regisseur, zangrepetitor en choreograaf, met als doel om het maximale uit de deelnemers te halen.

Professionele producties

De voorstellingen worden begeleid door een orkest onder leiding van een professionele dirigent. De techniek, vormgeving, decor, grime, pruiken, rekwisieten en kostuums worden door ervaren krachten ontworpen en zullen de professionele uitstraling hebben waarmee MuBo de afgelopen acht producties naam heeft gemaakt.

Speel jij komend seizoen ook in een van MuBo’s prachtige producties? Kijk op www.stichtingmubo.nl en like de Facebookpagina om op de hoogte te blijven.

Lees ook: Jesus Christ krijgt overvolle zaal muisstil

MuBo

Cookieinstellingen