PLUS Van Dijk trapt af met nieuwe Eredivisie-actie

Foto: PLUS Van Dijk

Vanaf 31 januari 2016 staat supermarkt PLUS Van Dijk uit Voorhout helemaal in het teken van de Eredivisie. Vanaf die dag kunnen klanten weer sparen voor voetbalplaatjes.

Maar dat is nog niet alles. In elk pakketje plaatjes zit namelijk ook een succesrecept van de moeder van een Eredivisie-voetballer. Want welk kind wil er nu niet smullen van het favoriete gerecht van Dirk Kuijt, Anwar El Ghaziof en Luuk de Jong?

Met deze nieuwe actie geven wij ouders handvatten om hun (jonge) kinderen nog beter en gezonder te laten eten. Onder het motto ‘goed voorbeeld doet goed volgen’ delen de idolen uit de Eredivisie hun favoriete gerechten uit hun jeugd. Zelf zijn ze immers ook niet zover gekomen met alleen kip, patat en appelmoes; zij kregen van moederlief voldoende groente en fruit voorgeschoteld. Ook komen er speciale Eredivisie-kampioensborden; een lookalike van de bekende Eredivisie-kampioensschaal. Tot slot gaan wij ook twee voetbalmiddagen met leuke attracties in onze winkel organiseren,” aldus Joop van Dijk.

Succesrecepten

Bij elke 10 euro die een klant in de actieperiode besteedt én bij aankoop van special actieproducten, ontvangt men een gratis pakketje met drie voetbalplaatjes. Dit zijn stickers die kinderen zelf in het apart verkrijgbare verzamelalbum kunnen plakken.

In totaal kunnen bezoekers 216 voetbalplaatjes sparen: van elke Eredivisieclub elf spelers en het clublogo. Het succesrecept dat erbij zit, heeft de betreffende Eredivisie-speler geholpen op te groeien tot de sterspeler die hij nu is. De gerechten variëren van soep, lunch- en hoofdgerechten tot toetjes en smoothies.

Reacties

Cookieinstellingen