Winnaar Fiat500S bekend

Foto: Doortastend (Jacqueline de Groot)

Op 29 januari jongstleden vond bij het hippe Pitch Makelaars in Voorhout de officiële uitreiking plaats van de Fiat 500S.

Vorig jaar had het vernieuwende makelaarskantoor beloofd een auto te verloten als zij in hun 1ste jaar tenminste vijftig verkopers zouden vergaren. En dat is dus gelukt.

De familie Borst uit Voorhout was de gelukkige winnaar. Er werd 1 nummer getrokken uit een totaal van vijftig ballen, die genummerd waren van 1 tot en met 50. Elk nummer correspondeerde met een adres. Onder toezicht van notaris Mr. R. de Ruiter uit Sassenheim vond de trekking plaats en de sleutels werden aan de gelukkige winnaar overhandigd door wethouder Bas Brekelmans uit de gemeente Teylingen.

De andere finalisten gingen ook niet met lege handen naar huis. Iedereen ontving een bos bloemen. Vanwege het 1-jarig bestaan pakte het makelaarskantoor groots uit met een gezellige borrel voor klanten en relaties.

Ondanks het slechte weer was de opkomst boven verwachting afgelopen vrijdag. Het was dan ook een zeer gezellige, drukke boel op Oosthoutplein 9 waar iedereen getrakteerd werd op een drankje en hapje. Wij kijken terug op een geslaagde middag; mooie afronding van ons 1ste jaar. Ook dit jaar gaan we er weer met veel enthousiasme tegen aan en hebben weer een aantal leuke verrassingen in petto voor onze (toekomstige) klanten”, aldus Thijs Kohlbeck en Sylvia van Oostrum.

Reacties

Cookieinstellingen