Sassems koppel opzoek naar draagmoeder

Foto: Facebook Leon

Leon (25) en zijn vriend Roy (29) uit Sassenheim deden afgelopen zaterdag tijdens ‘All you need is love’ een bijzondere oproep. Zij willen dolgraag samen een kindje en zijn nu opzoek naar een draagmoeder.

De jongens zijn al 8,5 jaar samen en in hun huis hebben ze zelfs al ruimte gereserveerd voor de baby. Vier jaar geleden besloten de heren dat ze samen een kind willen opvoeden. Regulieren adoptie trajecten zijn duur en duren lang. Ze hadden al eerder nagedacht over een draagmoeder, maar dat blijkt lastiger gezegd dan gevonden.

Voor Adoptie gaat een heel lang proces in. En de kosten kunnen al gouw oplopen tot zo een 40.000 euro. (Leon)

De moeder van een van de jongens had ze meegelokt naar de show, die afgelopen zaterdag op tv werd uitgezonden. Ze had ze verteld dat ze gratis kaartjes voor All you need is love had en nietsvermoedend gingen de jongens mee. Eenmaal in de studio bleek dat ze daar tijdens de uitzending een oproep mochten doen om een geschikte draagmoeder te vinden.

We waren stom verbaasd dat ze deze oproep had gedaan. We weten hoe gek ze soms kan zijn, maar dit hadden wij zelfs over het hoofd gezien. (Leon)

Inmiddels zijn er bij de redactie van het programma al enkele reacties binnengekomen. Er moet natuurlijk wel een klik zijn met een toekomstige draagmoeder. De jongens laten weten dat de draagmoeder het kindje best mag blijven zien, zolang ze maar lief en zorgzaam is.

Het was voor All you need is love een primeur, nooit eerder was er in dit liefdesprogramma een oproep gedaan voor een draagmoeder. Via deze link is de aflevering terug te zien. Wie zich aangesproken voelt en met liefde deze heren hun wens in vervulling wil laten gaan, kan via het programma reageren.

 

 

Cookieinstellingen