Stamppottenavond voor goede doel

Foto: pixabay

Carnavalsvereniging De Saksen en Van Vliet Catering (Wim en Jacquelien van Vliet) steken samen de handen uit de mouwen voor Stichting Saidia helpt Sumve. Op vrijdagavond 15 januari organiseren zij een ‘stamppottenavond’ bij RKVV Teylingen te Sassenheim.

De kosten bedragen € 10,00 p.p. (inbegrepen zijn diverse soorten stamppotten met bijbehorende stukjes vlees). Een groot gedeelte van de opbrengst deze avond gaat naar het goede doel, namelijk het plaatsen van een waterput in Sumve Tanzania.

Goed doel

Dirk Vink en Tineke de Groot zijn de initiatiefnemers en de mensen achter Stichting Saidia helpt Sumve. Zij zijn al jaren actief bezig voor Tanzania met het renoveren van een ziekenhuis en het bouwen van waterputten. De doelstelling van de stichting Saidia is dat iedereen in de regio van het ziekenhuis binnen een half uur lopen drinkwater beschikbaar heeft. Dit betekent dat in totaal 31 waterputten (a EUR 2.900,00) nodig zijn.

Sponsoring

Voor deze stamppottenavond kunnen sponsorpakketten worden gekocht; onder ander tafels voor 8 personen (EUR 150,00) en tafels voor 4 personen (EUR 75,00). U krijgt dan een gereserveerde tafel en 4 consumptiebonnen extra per persoon. Iedereen die graag zijn steentje wil bijdragen en een gezellige avond wil beleven met collega’s of vrienden/familie is van harte welkom.

Gezellige avond

Uiteraard ontbreekt de muziek niet. Al met al beloofd het een gezellige avond te worden en de organisatie hoopt hiermee veel geld op te halen voor het goede doel. Zowel voor het reserveren van losse kaarten als sponsorpakketten, kunt u terecht bij Tineke Braam van de Stichting Saidia via het nummer 0252 215847 of per e-mail naar [email protected].

Cookieinstellingen