Ontmoetingsavond ‘No Worries’ voor jongeren met een beperking

Foto: Welzijnskwartier Teylingen

Op zaterdagavond 10 oktober organiseert Welzijnskwartier in jongerencentrum Ex Voto de eerste ‘No Worries avond’ voor jongeren tussen de 14 en 19 jaar met een (lichte) beperking.

Jongeren die het leuk vinden om gezellig een avondje te darten, poolbiljarten, kaarten, tafelvoetballen of gewoon willen chillen kunnen zich voor deze ontmoetingsavond aanmelden. Natuurlijk kun je ook een fris drinken aan de bar met muziek op de achtergrond en misschien wel karaoke-zingen. Ook kun je terecht in onze relax kamer, om even een spelletje te spelen.

De avond is bedoeld om met leeftijdgenoten in contact te komen. Zo zijn er ook jonge medewerkers van Ex Voto aanwezig, die daarbij helpen. Dus wil jij ook graag nieuwe vrienden en vriendinnen maken en op zaterdagavond wat anders doen dan thuiszitten, Check dan ‘No Worries’ via www.ex-voto.nl en meld je aan!

Aanmelden kan ook via facebook of met een mailtje naar [email protected].  ‘No Worries’ is van 20.00 tot 22.30 uur, entree is € 3,- inclusief 2 consumpties (de avond is alcoholvrij). Jongerencentrum Ex Voto is te vinden aan de Jacoba van Beierenweg 118b in Voorhout.

Cookieinstellingen