Rekenkamercommissie aan de slag

Foto: Rekenkamercommissie Teylingen

De Rekenkamercommissie Teylingen heeft besloten om in 2015 de Regeling sport- en cultuurkorting te onderzoeken. Voor 2016 vraagt de commissie aan inwoners om onderwerpen aan te dragen die de Rekenkamercommissie Teylingen kan onderzoeken.

Tijdens de wijkmarkt op 6 oktober is de rekenkamercommissie aanwezig om inwoners te informeren over hun werk en kunnen inwoners onderwerpen aandragen.

Regeling sport- en cultuurkorting

De rekenkamercommissie onderzoekt in hoeverre de doelgroep van de Regeling sport- en cultuurkorting bereikt wordt, hoeveel mensen gebruik maken van deze regeling en of door deze regeling meer mensen gebruik maken van de sport- en cultuurmogelijkheden die de gemeente Teylingen biedt.

De rekenkamercommissie wil ook achterhalen waarom sommige mensen, die wel voor de regeling in aanmerking komen, er geen gebruik van maken. De resultaten van het onderzoek worden over enkele maanden aangeboden aan de gemeenteraad.

Wijkmarkt 6 oktober in Warmond

De rekenkamercommissie wil graag in contact komen met de inwoners van Teylingen. De leden van de commissie staan daarom op 6 oktober op de wijkmarkt in Warmond. Op de wijkmarkt gaan zij met inwoners van Teylingen in gesprek over hun werkzaamheden en vragen hen wat zij belangrijke onderwerpen vinden voor de rekenkamercommissie om te onderzoeken.

Iedereen die een onderwerp inlevert doet mee met een loting. Aan het einde van de avond wordt uit de stapel formulieren een formulier getrokken en krijgt diegene een presentje. De ingeleverde onderwerpen worden door de rekenkamer beoordeeld en mogelijk gebruikt voor toekomstige onderzoeken.

Cookieinstellingen