Verbindend Vrije Tijd Festival

Zaterdag stond Park Rusthoff in het teken van de vrijwilligersorganisaties, tijdens het Vrije Tijd Festival. Een diversiteit aan organisaties en verenigingen presenteerden zich aan het publiek.

Vrije Tijd Festival20In Teylingen hoef je je zeker niet te vervelen wanneer je meer vrije tijd hebt dan je lief is. Meer dan dertig kraampjes werden bemand door enthousiaste vertegenwoordigers van uiteenlopende activiteiten en organisaties. Duiken, pannenkoeken bakken, tafeltennissen en struinen op de kindervrijmarkt… Genoeg te doen!

Vrijwilligers

Het rijke vrijwilligersleven heeft voor ieder wat wils en vormt een groot en gezellig netwerk, waarin veel mogelijkheden en kansen liggen. Gewoon doen wat je leuk vindt of elkaar af en toe een handje helpen geeft een goed gevoel en je met elkaar inzetten om wat te betekenen voor de lagen van de samenleving waar het echt een verschil maakt dat er iets voor ze gedaan wordt, is onbetaalbaar.

Vrije Tijd Festival17Vacaturebank

Will jij je ook nuttig maken? Wordt bijvoorbeeld fietsmaatje, meldt je aan voor de klussendienst of help mee in het Repair Café. Bekijk via deze link de vrijwilligersvacaturebank op de website van Welzijn Teylingen.

  • Bekijk de fotoserie bovenaan de pagina.

Cookieinstellingen