Mishandeling aan de Ganzenwei

Foto: 112HM.nl / Devin Waasdorp

In Warmond werd in de nacht van zaterdag op zondag iemand mishandeld aan de Ganzenwei in Warmond. Wat zich hier precies heeft afgespeeld rond 2.30 uur, is nog niet duidelijk. Een ambulance en meerdere eenheden van de politie kwamen op de melding van een geweldincident af.

Een persoon was gewond geraakt en werd in de ambulance behandeld, maar moest vervolgens alsnog naar het ziekenhuis worden vervoerd. De dader zou er na het incident vandoor zijn gegaan, waarop de politie meteen een zoektocht begon. De toegangswegen in en uit Warmond werden in de gaten gehouden en er de buurt werd uitgekamt.

In een sloot aan de Seminarielaan trof de politie een fiets en nog wat andere spullen aan. Deze waren daar hoogstwaarschijnlijk gedumpt door de dader, kort na het incident. Deze vindplaats werd afgezet voor grondig sporenonderzoek. Hierbij zijn sporen gevonden, maar of dat al tot een aanhouding heeft geleid, is nog onduidelijk.

Omdat het onderzoek naar het geweldsdelict nog loopt, kan er door de politie nog geen duidelijkheid worden verschaft over de exacte oorzaak en toedracht van het voorval. Een politie persbericht volgt, zodra hier meer over bekend gemaakt mag worden.

Kijk voor de hele fotoserie van Devin Waasdorp op 112HM.

 

Cookieinstellingen