Meet en match avond Teylingen: Goed idee? Kom ermee!

Foto: Welzijn Teylingen

Verenigingen, stichtingen of clubs uit Teylingen met een wens of idee waarmee ze aan de slag willen, zijn welkom bij de Meet & Match-avond: ‘Idee, kom ermee’ op 15 mei. Ook inwoners uit Teylingen die ideeën hebben voor een leuk buurtinitiatief zijn welkom. De avond is bedoeld om zo’n idee verder te helpen.

Vol inspiratie, advies, tips en zo mogelijk ook een match van vraag en aanbod waarmee men verder kan. Verschillende organisaties zijn aanwezig om daarbij te helpen, bijvoorbeeld door ideeën of organisaties aan elkaar te verbinden, of door een aanvraag bij een Fonds te helpen indienen. De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in ’t Trefpunt in Warmond. Het is wel nodig om vooraf aan te melden en via het aanmeldingsformulier wat informatie in te dienen over het idee. Dat laatste maakt dat de adviserende organisaties alvast kunnen meedenken.

Deelnemers kunnen tijdens de avond aanschuiven bij een of meer van de adviserende organisaties, of in groepjes met elkaar ideeën verder uit te werken. De adviserende organisaties tijdens deze avond zijn de gemeente Teylingen (de contactfunctionaris), de HLT Uitdaging (maatschappelijke inzet door bedrijfsleven), Welzijn Teylingen (vrijwilligerssteunpunt) en Jacoba van Beierenfonds Teylingen. Deze Meet & Match van ideeën heeft al een aantal malen plaatsgevonden; elk idee wordt serieus behandeld. Deelname aan de avond leidt er altijd toe dat het idee helderder wordt en indieners verder kunnen.

Aanmelden

Aanmeldingen dienen uiterlijk 5 mei te zijn ingediend. Via deze link vind je het aanmeldformulier.

Cookieinstellingen