Boksen bij Langeveldshof dankzij Kringloop Voorhout

Foto: PR

Het was een groot succes! Deelnemers hebben bij Langeveldshof al aardig wat meegemaakt maar maandag 12 februari werd er gebokst bij Langeveldshof, in het Sassennest middenin park Rusthoff. Dat was voor veel mensen nieuw en bleek heel erg leuk.

Nol deelde behoorlijke klappen uit aan Ton, die deze keurig opving. Er werd ook zittend gebokst, vooral door de dames, want dan ben je lekker stevig en val je niet om. De groep was onder leiding van deskundige trainers van Parkinson boksen Nederland aan de slag. Er was een les gemaakt speciaal voor de mensen van Langeveldshof.

Cheque van Kringloop Voorhout

Op 5 februari waren Philip Keller en Greet Santinge van Stichting Kringloop Herenstraat 63 Voorhout langs geweest bij Langeveldshof. Zij overhandigden een cheque voor de kosten van het Parkinson boksen aan Sanne Klok, de coördinator van Langeveldshof Sassenheim. Sanne had de kosten van het boksen bij Kringloop Voorhout aangevraagd nadat een deelnemer bij haar had aangegeven dat hij heel graag wilde boksen. Langeveldshof maakt geen vast programma voor iedereen maar biedt activiteiten op maat, waarbij iedereen kan meedenken.

Langeveldshof was blij met de bijdrage van Kringloop Voorhout die de activiteit mogelijk maakte. ‘Met deze mooie donatie hebben we een fantastische clinic Parkinson boksen mogen ervaren!’, zegt Sanne.

Langeveldshof alweer 5 jaar

Langeveldshof is een gezellig ontmoetingscentrum met dagbesteding. Het biedt contacten, opvang en structuur voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het is een beschutte omgeving waar je bezig kunt zijn met wat je leuk vindt en wat bij jou past. Deelnemers van Langeveldshof hebben vaak beginnende dementie of lichte psychiatrische problematiek maar iedereen die zich er thuis voelt kan zich aanmelden.

In 2024 bestaat Langeveldshof alweer 5 jaar. De sociale onderneming startte 1 oktober 2019 in de gymzaal van de Oude School in Lisse. Ondertussen zijn ze uitgebreid met twee locaties in Sassenheim. In maart wordt het 5-jarig bestaan gevierd met een groot feest in Lisse en Sassenheim voor alle deelnemers, vrijwilligers en zorgprofessionals van Langeveldshof. In oktober is er een feestelijke bijeenkomst waar samenwerkingspartners voor worden uitgenodigd. Meer informatie op www.langeveldshof.nl

Cookieinstellingen