Getuigen gezocht inbraak woning in Voorhout

Foto: FB Politie Basisteam HLT

Op zondagochtend 17 december is er rond 07.05 uur ingebroken bij een vrijstaande woning aan de Bonekruidstraat in Voorhout. De politie is opzoek naar camerabeelden en getuigen.

Bij de inbraak zouden drie tot vier mannen betrokken zijn geweest. Ze zijn hoogstwaarschijnlijk met scooters vervolgens weggereden in de richting van het station in Voorhout. De (vlucht)route van deze verdachten is mogelijk als volgt: Teylingerdreef, Oosthoutlaan, Schorrekruidweg – Fuchsiastraat, Geraniumhof, Bereklauwpad.

De politie heeft die ochtend de achtervolging ingezet via de Churchillaan, Prof. Aalberselaan, Doctor Aletta Jacobstraat, de Herenstraat en de Prins Bernhardstraat. Uiteindelijk hebben ze een van de verdachte aan kunnen houden in de Irenestraat in Voorhout. De andere inbrekers zijn nog niet gepakt.

De politie vraagt inwoners van de Bonekruidstraat, de omliggende straten en de mogelijke vluchtroute van de verdachten, om de beelden van beveiligingscamera’s of deurbelcamera’s te bekijken. Misschien is hier nog iets op te zien. Ben in het bezit van beelden in deze omgeving? Heb je iets verdachts gezien deze zondagochtend of heb je meer informatie? Neem dan contact op met Politiebureau Hillegom-Lisse-Teylingen. Dat kan via het nummer 0900-8844.

Cookieinstellingen