Saxofoonkwartet ‘Saxcuse Me!’ met gastoptreden van Wiebe Hoekstra op gitaar

Foto: PR

Op zaterdag 30 december is er weer Muziektheater in de Molen van Sassenheim. Het saxofoonkwartet Saxcuse Me! speelt om 15.00 uur en om 20.00 uur hun programma ‘Oud & Nieuw ‘ met een gastoptreden van Wiebe Hoekstra op gitaar.

Saxcuse Me! speelt onder andere een oud stuk ‘Cantina Band’ uit de film Star Wars van de wereld beroemde componist John Williams. Tevens was dit de eerste naam van het kwartet voordat ze zich Saxcuse Me! zijn gaan noemen en hun allereerste stuk op een uitgebreid repertoire. Ook spelen ze nieuwe stukken w.o. ‘Café St. Germain’ van de Japanse componist Toshio Mashima. Het stuk, voor saxofoonkwartet geschreven, beschrijft de impressie van de componist van zijn eerste bezoek aan Parijs.

Saxcuse Me! met Yvonne Martens op altsaxofoon, Ynte Hoekstra op tenorsaxofoon, Alex Vernooij op baritonsaxofoon en Maureen Natzijl op sopraansaxofoon. Vele kennen hen van huiskamerconcerten in de regio en van SANTENKRAAM 2022. De leden zijn ook lid van Big Band Bollenstreek, of vallen daar regelmatig in. Voorafgaand aan de eerste en tweede set is er een gastoptreden van Wiebe Hoekstra die enkele stukken op gitaar ten gehore brengt van meestergitarist Harry Sacksioni.

De aanvang van de voorstellingen zijn 15.00 uur en 20.00 uur en duren 2 x 45 minuten exclusief een pauze. U bent al vanaf een half uur voor aanvang van harte welkom voor een kop koffie of thee. Na afloop is er een Meet en Greet met de muzikanten onder het genot van een gratis drankje. Het belooft een mooie en afwisselende muzikale voorstelling te worden!

Muziektheater in de Molen is een unicum en vindt plaats in ‘De Molen van Sassenheim’, H. knoopstraat 1 in Sassenheim. De entree is euro 15, = p.p. inclusief een drankje. Reserveren kan via [email protected] en voor meer info John van Santen Tel. 06 25 14 33 23.

Cookieinstellingen