Studenten organiseren dansmiddag voor het goede doel

Foto: pr

Op zaterdag 5 november 2022 organiseert een groep studenten van de Hogeschool Leiden het evenement “Dans voor Edukans”. Dit evenement vindt plaats in De Oude Tol in Sassenheim. Het doel van het evenement is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel Edukans. Edukans zet zich in voor beter onderwijs in Afrika.

Edukans

Edukans is een goed doel dat zich inzet voor goed onderwijs met gespecialiseerde docenten in ontwikkelingslanden. De studenten organiseren het dansevenement om geld in te zamelen voor Edukans. Met het opgehaalde geld wil Edukans kinderen in Ghana voorzien van Correctbooks met Correctbook pennen. Een Correctbook is een whiteboard schrift dat uitwisbaar is, waardoor het schrift meerdere keren te gebruiken is. Hiermee kan Edukans Ghanese kinderen beter onderwijs bieden. Dankzij donateurs kon Edukans in 2021 686.849 kinderen voorzien van beter onderwijs.

Dansworkshop en loterij

Deelnemers kunnen vanaf 14:00 uur naar binnen, de dansworkshop begint om 14:30 uur. De dansworkshop wordt mogelijk gemaakt door de dansschool Total Move. Want tijdens de dansworkshop krijgen de deelnemers les van een Nadine Janssen. Zij is gecertificeerd dansdocent bij de dansschool Total Move. Ook is er een lopende loterij met mooie prijzen aanwezig. De prijzen van de loterij staan al uitgestald met lootjes erop. De bezoeker kan een lootje kopen en als dat nummer overeenkomt met een nummer op een prijs, heeft de bezoeker die prijs gewonnen. Aan het einde van de middag maken de studenten het opgehaalde geldbedrag voor Edukans bekend.

Kaartverkoop

Deelnemers kunnen verschillende soorten kaartjes kopen. Allereerst een kaartje voor de dansworkshop van €10,- voor mensen boven de achttien jaar oud of een kaartje van €7,50 voor bezoekers onder de achttien. Ook kan de bezoeker een lootje kopen voor de loterij van €2,50 per stuk. Op de website van het evenement  kunnen geïnteresseerden extra informatie vinden of een kaartje kopen.

Cookieinstellingen