Wie helpt Petra weer op weg met een werkstage?

Foto: pixabay

beste mensen,

Mijn naam is Marianne Smulders. Sinds een jaar begeleid ik als re-integratiecoach een jonge vrouw van 41 jaar die na een ernstige aandoening en een lang revalidatietraject maar een wens en doel heeft: weer haar eigen inkomen mogen verdienen. Het gaat zoveel beter met haar dat zij ook toe is aan een kans om een nieuwe start te maken.

Echter, daar hebben wij een werkgever of organisatie voor nodig die Petra een werkstage van 1-2 maanden kan en wil bieden in een werkomgeving welke te bereiken is met fiets, lopend of OV vanuit Hillegom. Zonder kosten voor u! Zo kan zij er weer in komen, kunnen wij haar belastbaarheid toetsen en opbouwen in aanloop naar een vervolgstap, te weten een baan!

En als het u goed bevalt, dan is het mogelijk om haar een baan aan te bieden met de nodige loonvoordelen voor u als werkgever. Maar met aanbod van een werkstage zijn we al heel blij en geholpen! Qua werkzaamheden kunt u denken aan lichte administratieve werkzaamheden en een start van 1-2 halve dagen met opbouwmogelijkheden. Mijn lieve en goedlachse dame met doorzettingsvermogen heeft een MBO, administratief/financiële achtergrond.

Helpt u ons de wens van Petra te vervullen en wilt u meer weten over haar en dit traject? Stuurt u dan een mail naar [email protected] onder vermelding van naam en telefoonnummer zodat wij u terug kunnen bellen. Op www.stap.nu vindt u meer info over wie wij zijn en wat wij doen.

Cookieinstellingen