Online workshop ‘Hulp bij uw idee’

Foto: Pixabay

Loop jij rond met een idee om zo jouw vereniging, stichting of buurt te versterken en om ook in deze tijd met elkaar in contact te blijven? Weet je niet precies waar je kunt beginnen? Een groep van lokale partijen in Teylingen wil met je meedenken via de online workshop Hulp bij uw idee.

Deze workshop is op dinsdag 1 december en begint om 19.30 uur. Verenigingen en stichtingen, vrijwilligers en andere inwoners van Teylingen die ook een idee hebben, kunnen dan in gesprek gaan met de organiserende partijen. Deze digitale bijeenkomst wordt georganiseerd door het Jacoba van Beierenfonds, Welzijn Teylingen, De HLT-Uitdaging en gemeente Teylingen.

Zij kunnen je op weg helpen jouw idee concreet te maken en uit te werken tot een plan. Er wordt meegedacht over financiële mogelijkheden, het verkrijgen van materialen en kennis met een gesloten beurs of andere helpende ondersteuning. Maar vooral wordt meegedacht in de uitwerking van je idee naar een concreet plan.

Heb je een idee en ben je op zoek naar hulp, informatie of inspiratie? Meld je dan aan vóór 26 november. Aanmelden voor de workshop kan op de site Vrijwilligers Academie Bollenstreek. Onder het aanbod vind je op 1-12-2020 de workshop en kun je je aanmelden. Je ontvangt daarna de link met uitleg hoe deel te nemen via Microsoft Teams.

Eerst meer weten of liever een direct contact? Mail dan naar [email protected] (Irma Crooijmans of Loes Massaro)

Reacties