Derde editie van Wijn op het Plein

Foto: PR

Op zondag 27 mei van 14:00 tot 19:00 uur wordt voor de derde keer Wijn op het Plein georganiseerd.

Het terrein rondom Brasserie Hemels wordt weer omgetoverd tot een gezellig wijnfestival, waar meer dan vijftig verschillende wijnen in de spotlight staan, gecombineerd met bites to share en muziek.

Foodfestivals blijven erg populair, maar bij Wijn op het Plein staat de wijn centraal. Klinken de namen van druiven als: Cabernet, Merlot, Malbec en Pinot noir je als muziek in de oren? Dan ben je hier op het juiste adres.

Het concept; bezoekers kunnen zelf kiezen welke wijnen zij willen proeven. Voor 1 munt proeft men een wijn. Is de wijn naar smaak? Dan kan men voor 3 munten (4 voor bubbels en exclusieve wijnen) een heel glas nemen.

Wijn op het Plein is ook leuk voor mensen die van een lekker biertje houden of voor wie geen alcohol drinkt. De muzikale invulling wordt verzorgd door DJ Rob. Met nog een aantal dagen te gaan tot de start van Wijn op het Plein, is inmiddels 90% van de beschikbare voorverkoop kaarten al verkocht.

Voor €5,- heb je toegang tot dit unieke evenement in Sassenheim. Daarbij krijg je een mooi wijnglas. Kijk voor meer informatie op de website en volg de Facebookpagina. Het festival is alleen toegankelijk vanaf 18 jaar en ouder.

Cookieinstellingen