Winkelcentrum Jacoba van Beierenhof bestaat 10 jaar

Foto: Jacoba van Beierenhof

Dit jaar viert winkelcentrum Jacoba van Beierenhof in Voorhout haar 10 jarig bestaan. De winkeliersvereniging wil dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Van donderdag 26 oktober tot en met zaterdag 4 november wil zij graag de klanten bedanken voor hun trouwe bezoek aan het winkelcentrum. Daarom tien dagen feest met leuke (korting)acties, traktaties, prijzen en activiteiten voor jong en oud. Voor de gelegenheid is het centrum deze feestdagen versierd met ballonnen boompjes en hangen er 10 jaar slingers voor de ramen.

Zaterdag 28 oktober: beleef het verleden

Het Jacoba van Beierenhof dankt haar naam aan Jacoba van Beieren. Zij is de bekendste bewoner van Kasteel Teylingen. Op deze dag komt zij een bezoek brengen. Kom alles te weten over haar en laat je verrassen. Daarnaast kunnen kinderen kunnen met haar op de foto met ridder gerei. De meet & greet met Jacoba is van 11.00 tot 14.00 uur. Ook kan iedereen die dat wil deelnemen aan de hoepelworkshop, een populaire activiteit van toen. Tot slot staat er bij alle zaken op de toonbank een lekkere traktatie.

Zaterdag 4 november: beleef het heden

Vanaf 11.30 tot 15.30 uur kunnen kinderen op de foto én knuffelen met Beertje van Beieren. Kinderen die hebben meegedaan met de kleurplaatwedstrijd ontvangen ook nog extra een pluche knuffeltje. Daarnaast komt er een straatmuzikant langs die in zijn opvallende rode muziekauto, met de ludieke naam Karrewiets, allerlei bekende popliedjes speelt en zingt met verschillende muziekinstrumenten. Absoluut de moeite waard.

Jacoba van Beieren deelt uit!

Deze tien dagen kunnen klanten ook kans maken op fantastische prijzen, zoals onder anere 1 minuut gratis winkelen bij Albert Heijn, 4 entreetickets van de Efteling, overnachting bij Van der Valk of een solextour voor 2 personen. Kans maken? Haal dan een actie envelop op bij één van de zaken. Op donderdag 9 november vindt de uitreiking plaats. Prijswinnaars worden via Facebook en raamposters bekend gemaakt.

Reacties