Prince/Princess Foundation zoekt naaisters

Foto: PR

De Prince/Princess Foundation (voorheen ‘Little Dresses for Africa’) zoekt hulp om verder te groeien. De Prince-Princess Foundation is een non-profit organisatie in Sassenheim, die met behulp van creatieve en enthousiaste vrijwilligers, jurkjes en broekjes maakt uit lapjes katoen en deze verstuurt naar de allerarmste kinderen ter wereld.

De stichting komt graag in contact met vrijwilligers in de Bollenstreek(Nederlands- of Engelstalig) die het leuk vinden om:

  • jurkjes en broekjes te naaien (je hoeft niet heel veel ervaring te hebben, ook met eenvoudige patronen kun je leuke kleding maken);
  • patroondelen uit te knippen (hiervoor hoef je geen ervaring te hebben);
  • kledingstukken in te pakken (een keer in de maand);
  • een halve dag per week begeleiding te geven aan een groep met minder ervaren naaisters (hiervoor is naaiervaring vanzelfsprekend wel een vereiste).

Je kunt als vrijwilliger naaien/knippen vanuit huis, maar het is ook mogelijk om deel te nemen aan een groep in het naai-atelier in Sassenheim of op andere plaatsen in de Bollenstreek die we daar willen opzetten. Ook als je alleen beschikbaar bent in de avonduren komen we heel graag met je in contact.

Heb je belangstelling, neem dan contact op met Liz Wassenaar: tel. 06-18610390 of e-mail [email protected]

Reacties