Wereldwinkel Sassenheim viert 40 jarig jubileum!

Foto: PR

Wereldwinkel Sassenheim bestaat dit jaar 40 jaar. En de doelstellingen zijn nog altijd actueel en nodig om mensen in de armste gebieden van onze wereld te kunnen voorzien van een eerlijk loon.

De afgelopen 40 jaar hebben ze de meest prachtige producten verkocht van deze producenten en hen daarmee geholpen een waardig bestaan op te bouwen. Voor henzelf en hun familie. Dit blijven ze uiteraard ook de komende jaren nog met veel liefde en passie doen.

Jubileumfeest in ‘t Onderdak

Van dit 40 jarig jubileum gaan ze dan ook een echt feestje maken op zondag 25 februari 2024 in ‘t Onderdak in Sassenheim. Iedereen is welkom, wel even vooraf aanmelden via [email protected]
De middag start om 13.00 uur. Met diverse informatieve en leuke stands rondom fairtrade en duurzaamheid. Om 14.00 uur opent wethouder Heleen Hooij van de gemeente Teylingen de middag en vertonen ze een mooie film met een duurzaam karakter, genaamd Bigger Than Us.

Fairtrade en duurzaam

Entree is gratis, ook de eerste twee drankjes en de hapjes worden gratis aangeboden die middag, want het is hun feestje. Na de film is er nog de gelegenheid om tijdens de borrel de stands te bezoeken of nog even na te praten. En je kunt ook meedoen aan een echte percussie workshop. De middag eindigt om 17.00 uur.

Feestelijke kortingen

In de week voorafgaande aan de feestelijkheden, hebben zij natuurlijk ook feestelijke aanbiedingen in de net opgeknapte Wereldwinkel. Grabbelen voor korting en mooie aanbiedingen. Dus kom vooral ook even een bezoekje brengen in de winkel!

Cookieinstellingen