Stel je tuin open tijdens Fiets Zoekt Groen

Foto: de groene uitdaging

Ook dit jaar organiseert De Groene Uitdaging weer ‘Fiets Zoekt Groen’. Een inspirerende fietstocht langs de groene, soms nog verborgen, pareltjes in de Duin- en Bollenstreek.

Op zaterdag 3 juni kunnen de fietsers zelf hun route uitstippelen om langs te gaan bij de deelnemende locaties. Vorig jaar kon men zo meer dan twintig locaties bezoeken in de streek. Ook voor de komende editie zijn we weer op zoek naar leuke, groene inspirerende plekken. Je kan jouw tuin of groeninitiatief aanmelden tot en met 1 mei via het formulier op www.degroeneuitdaging.nl/alletuinengroen

Stel je tuin open

Dit jaar zijn ze op zoek naar nog meer tuinen. Heb jij een mooie groene, natuurlijke of bijzondere tuin waar je trots op bent? Meld je dan aan! Je kunt die dag andere inwoners vertellen over jouw tuin en hen zo inspireren om ook aan de slag te gaan met het vergroenen van de tuinen.

Groene initiatieven

Ben jij vrijwilliger of initiatiefnemer van een groeninitiatief in de Duin- en Bollenstreek? Dan is dit ook het moment om te laten zien wat jullie doen en waar jullie trots op zijn. Zet je initiatief dus op de kaart en meld je aan.

Kijk voor meer informatie en eerdere edities op www.degroeneuitdaging.nl/fietszoektgroen

Cookieinstellingen