Kindercorso Sassenheim

Foto: Jacqueline de Groot - van Dijk

Zaterdag 22 april wordt het kindercorso traditiegetrouw weer georganiseerd door Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV) kern Sassenheim.

Met elk jaar een leuke happening met een bonte, kleurrijke stoet van ongeveer 500 kinderen wordt het wel duidelijk dat het corso erg leeft bij de jeugd. TOV Sassenheim hoopt dat er ook dit jaar weer heel veel kinderen willen laten zien hoe mooi ze hun voertuigen hebben versierd.

Versieren

Alle kinderen in Sassenheim kunnen hun ‘voertuig’ versieren tussen 18.30 en 19.30 uur bij Park Rusthoff en speeltuin Beatrix op vrijdag 21 april. Je hoeft geen lid te zijn van een speeltuin. Het versieren is een echte samenwerking tussen de speeltuinen DVV, Beatrix, park Rusthoff en Scojesa. Deze avond zullen er prachtige bloemen en oase (op=op) beschikbaar zijn. De bloemen worden gesponsord door o.a. de lokale bloemenhandelaren, Oranje Vereniging, bloembinderij Vos, Van der Tol Bloemen en Planten uit Sassenheim.

Optocht

Zaterdagochtend start om 11.00 uur voor de deur van Apotheek Sassenheim (Hoofdstraat 190) de optocht. Zoals elk jaar wordt de muzikale ondersteuning verzorgd door Jeugdband van Adest Musica. De route van de kindercorso optocht is als volgt: Hoofdstraat – Kerklaan – Voorhavenkwartier – Vaartkade – Hoofdstraat. De optocht eindigt op het plein bij de Xenos voor. Hier krijgen alle deelnemertjes een lekkere traktatie.

Zeemanskoor Overal

Vanaf 12:00 uur zal Zeemanskoor Overal uit Sassenheim op het Kerkplein twee keer een gezellig optreden verzorgen. Vanaf 14.00 uur zijn er ook weer een aantal zitplaatsen gereserveerd voor ouderen. Aanmelden kan via de Bond van Ouderen. Tot slot is een spreekster aanwezig die vertelt over de deelnemers en uitleg van het corso.

Cookieinstellingen