Hoogvliet sponsort paasontbijt JoJo

Foto: Lisa de Blok

Afgelopen zaterdag hebben de vrijwilligers van het Repair Café Teylingen een smakelijk paasontbijt cadeau gekregen van de Hoogvliet Sassenheim.

Er is de afgelopen tijd erg hard gewerkt om van de voormalige Hoogvliet aan het Hortusplein weer iets moois te maken. Om ook eens gezellig samen te genieten van al dat werk, is voorafgaand aan de maandelijkse repair bijeenkomst voor alle vrijwilligers een paasontbijt geserveerd.

Hoogvliet Sassenheim

De bedrijfsleider van de Hoogvliet Sassenheim, Dennis Fischer, heeft het ontbijt gesponsord als blijk van waardering aan de vrijwilligers en het werk dat zij verzet hebben in het voormalige filiaal van de winkel. Zaterdagochtend heeft hij persoonlijk tijdens de paasdrukte in de winkel een grote krat boodschappen overhandigd, genoeg voor de complete Repair Café club.

Repair Café Teylingen

Sinds de JoJo is geopend als vast onderkomen van het Repair Café in Sassenheim, wordt er ook (tegen een kleine vergoeding) doordeweeks gerepareerd op de dinsdag, donderdag en vrijdag. Toch blijven de maandelijkse bijeenkomsten op iedere derde zaterdag van de maand nog altijd een speciale aangelegenheid.

Op de bijeenkomsten repareren wij samen met de mensen kosteloos hun kapotte spullen. Gezelligheid, kennisoverdracht en repareren met een vaste club vrijwilligers maakt het altijd weer een leuke bedoeling.” (Vrijwilliger Repair Café Teylingen)

Lijkt het je leuk om ook eens mee te repareren en je kennis te delen? Voor de bijeenkomsten worden extra reparateurs gezocht! Electronica, fietsen of een andere afdeling, alle reparateurs zijn van harte welkom. Kijk voor meer informatie of voor contactgegevens op de website www.repaircafe-teylingen.nl. Volg met een like voortaan ook de ontwikkelingen van Ontmoetingswerkplaats de JoJo op Facebook.

 

 

 

 

 

 

Cookieinstellingen