Mooie donatie voor ‘Muziektheater in de Molen’

Foto: PR

De Stichting Kringloop Herenstraat 63 Voorhout heeft weer een mooi initiatief op weg geholpen. Muziektheater in de Molen, een project van theatermaker John van Santen en Stichting De Molen Van Sassenheim, hebben een donatie ontvangen.

“We hebben 1.750,- mogen ontvangen, waar we een mooi achterdoek en vier energiezuinige Led lampen van 40 watt op statief van kunnen aanschaffen. Zo kunnen we bij elke artiest en voor het publiek een mooie theatersfeer creëren. Een mooie opsteker! Heel veel dank aan alle vrijwilligers van Stichting Kringloop Herenstraat 63 Voorhout die dit bedrag bij elkaar hebben gesprokkeld met de verkoop van tweedehands artikelen!” (John van Santen)

Toos en Lenie van Stichting Kringloop Herenstraat 63 Voorhout overhandigen woensdag 21 juni de donatie voor de aanschaf van deze spullen. ‘Muziektheater in de Molen’ heeft zo ook een sociale functie gekregen. Dankzij het hergebruik van spullen. Daarnaast hebben zij ook elf mensen van Teylingen Schoon aanstaande zaterdag alvast op de gastenlijst gezet. Als dank voor hun werk binnen Teylingen. “En ik heb nu ook nog eens Led lampen aan kunnen schaffen. Hoe duurzaam kun je zijn?!”

Dat beloofd een mooi project te worden. Het programma is alvast tot zover ingevuld, dus ga vooral ook zelf een kijkje nemen:

  • Zaterdag 24 juni Rob Stoop met De Bob Stroop Show Solo – aanvang 20.00 uur
  • Zondag 03 sept. Wouter Kiers en Nick van den Bos met Toetsen & Kleppen – aanvang 15.00 uur
  • Zaterdag 28 oktober Judith Koch met The Carpenter songs – aanvang 15.00 uur
  • Zaterdag 28 oktober Judith Koch met The Carpenter songs – aanvang 20.00 uur
  • Zaterdag 25 november De Crocetti Brothers met De Wereld Rond – aanvang 20.00 uur

Kaarten zijn te verkrijgen via [email protected] en kijk voor meer info: https://www.demolenvansassenheim.nl/muziek-in-de-molen/

 

Cookieinstellingen