Welke vrijwilligers verdienen De Teylinger Prijs?

Foto: Lisa de Blok

Vrijwilligers van verenigingen met een goed project of initiatief of een groepje buurtbewoners die iets hebben georganiseerd in de wijk kunnen voor de Teylinger Prijs genomineerd worden. Voorwaarde is dat het project meerwaarde heeft voor de Teylingse samenleving en verbinding brengt tussen bewoners. Nomineren kan het hele jaar door.

Eens per vier maanden wordt er een winnaar van de Teylinger Prijs gekozen:

  • prijs april – aanleveren voor 31 maart
  • prijs augustus – aanleveren voor 31 juli
  • prijs november – aanleveren voor 31 oktober

De eerste beoordeling is na 31 maart 2018. Tot deze datum kan men initiatieven nomineren voor de eerste ronde. De nominaties worden bekeken door een jury bestaande uit een bestuurslid van Welzijn Teylingen, een raadslid en een gemeenteambtenaar. De winnaar krijgt een prijs uitgereikt van € 250, er komt bezoek van een raadslid en er is media aandacht op de gemeentepagina van de krant.

De Teylinger trofee

De Teylinger trofee, de prijs der prijzen, wordt aan het einde van het jaar gekozen uit de drie winnaars van de Teylinger prijzen. Deze prijs bestaat uit een geldbedrag van €1000,- plus een trofee en wordt uitgereikt op het vrijwilligersfeest in december.

Iedereen is uitgenodigd om vanaf nu te nomineren, dat kan zijn een eigen project zijn, of dat van een ander. Nomineren kan via het digitale formulier op de website van Welzijn Teylingen via deze link. Hier staan ook de winnaars van 2017 met foto’s en film.

Meer informatie: Welzijn Teylingen, telefoon 0252 231805.

Cookieinstellingen