College van B&W bezoekt Verschoor Kranen in Sassenheim

Foto: gemeente Teylingen

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft deze week een bedrijfsbezoek gebracht aan Verschoor Kranen in Sassenheim. Het college wilde nader kennismaken met dit familiebedrijf en de goede contacten verstevigen.

De collegeleden werden ontvangen door Peter en Maarten Verschoor en directeur Erik Hans van Kop. Ruim 55 jaar geleden is Maarten Verschoor als grondlegger van Verschoor Kranen begonnen. Tot op de dag van vandaag is het nog steeds een familiebedrijf. Het college werd mee terug in de tijd genomen naar de ontstaansgeschiedenis van Verschoor. De inspirerende verhalen werden ondersteund door mooie anekdotes van Maarten Verschoor, die ook de oprichter van het bedrijf is.

Imposant

Na een interessante presentatie werd het college rondgeleid over de terreinen, met daarop veel imposante hijskranen. Verschoor Kranen is een belangrijke speler op het gebied van de bouw van windmolenparken in binnen- en buitenland. Met ruim honderd man personeel is het ook een belangrijke werkgever in de regio. Naast verhuur van kranen is Verschoor ook een grote speler in het opknappen van kranen en het in- en verkopen daarvan.

Wethouder Elsbeth Koek (economie) sprak van een indrukwekkend bezoek. “Wat fijn dat we zulke ondernemende familiebedrijven in onze regio hebben.”

Cookieinstellingen