Sandra Soto van Puur Zentidos zorgt dat jij weer lekker in je vel zit!

Foto: Lisa de Blok

Goed in je vel zitten en één zijn met je lichaam; het klinkt zo vanzelfsprekend maar het is een groot goed dat we moeten koesteren. Sandra Soto van Puur Zentidos, voorheen Massage Feeling Good, weet wat daarvoor nodig is.

– advertorial –

Ze helpt haar klanten vanuit haar visie en passie om mensen weer in contact met zichzelf te brengen. In 2019 begon ze haar eigen massagepraktijk aan de Oosthoutlaan in Sassenheim onder de naam Massage Feeling Good. Onlangs heeft ze de naam van haar praktijk verandert in Puur Zentidos en is ze, ondanks de lastige periode voor ondernemers de afgelopen tijd, helemaal klaar voor de toekomst.

Holistische massage

Sandra’s specialiteit is de holistische massage, waarbij je naar het geheel als mens kijkt. “Dat betekent dat er niet alleen naar de klacht wordt gekeken maar ook naar de fysieke, psychische, emotionele en spirituele kant. Deze gebieden zijn met elkaar verbonden en wisselen informatie uit over hoe het op dat moment met ons is. Onze gevoelens hebben invloed op ons lichaam en ons lichaam heeft invloed op onze gevoelens”, vertelt Sandra. Door bewust te voelen wat er in je lichaam omgaat, kan ervoor zorgen dat je weer in contact komt met jezelf en ook klachten zoals stress beter de baas kunt worden.

Voor ontspanning en bij klachten

Sandra zorgt er voor dat je je altijd helemaal op je gemak voelt, dat is iets wat in haar aard zit. En natuurlijk een pré wanneer je optimaal wilt kunnen ontspannen. Door haar ervaring en opleidingen, is ze zowel goed in de gewone ontspanningsmassages, als in de gerichte massages wanneer je last hebt van bepaalde klachten of stijfheid van de spieren. Echt energie krijgt ze wanneer iemand na een behandeling zich weer een stukje fijner voelt of zelfs weer kan stralen.

“Ik wil graag delen dat massages ook preventief hartstikke goed zijn voor je gezondheid. Om beter te kunnen slapen, tegen de stress en om beter in je vel te zitten bijvoorbeeld. Eigenlijk zou het net zo normaal moeten worden als een periodiek bezoekje aan de kapper of de tandarts.” (Sandra Soto)

Nieuw: Duo Massage

Een nieuwe soort massage die ze aanbiedt, is de Duo Massage. Samen met je partner, vriend of vriendin of familielid genieten van een massage. Je kunt dit als gezellig uitje samen boeken en krijgt dan in dezelfde ruimte, beiden door een eigen masseur, dezelfde soort massage.

Speciale aanbieding voor de zorg!

Omdat Sandra ook ziet hoe hard onze helden in de zorg de afgelopen tijd hebben moeten werken om alle Corona slachtoffers te kunnen verzorgen, geeft zij deze mensen graag een mooie korting! Want, ontspannen is belangrijk. Zeker na een periode van hard en zwaar werken. Aan iedereen die zich de afgelopen tijd heeft ingezet in de zorg, geeft zij in de maand december een korting van 5 euro per behandeling. Ook mooi als geschenk voor iemand die in de zorg werkt! Je kunt bij de reservering aangeven dat dit voor iemand uit de zorg is en in de praktijk afrekenen om de korting te krijgen.

Kijk voor meer informatie, tarieven en om een behandeling te boeken op massage-feelinggood.nl

Cookieinstellingen