Foreholte verliest inhaalwedstrijd

Een beladen wedstrijd na de gestaakte partij vanwege een zware blessure van Naomi Hoogervorst in december én omdat het de oude ploeg is van Wendy Smits.

Bovendien moest iedereen na het werk gelijk door en nog een uur in de auto naar Cothen en dan nog handballen. Toch was het bij rust 12-10 en waren er nog genoeg mogelijkheden op winst. Helaas was dit niet aan Foreholte besteed. Het werd 25-22.

Fortissimo-Foreholte 19-01-2016 nr. 3

De teams zijn aan elkaar gewaagd en dat bleek ook aan de stand in de wedstrijd. In de eerste helft kwamen de Voorhoutsen op voorsprong 1-4, maar Fortissimo wist op 4-4 te komen. Daarop reageerde Foreholte en kwam op 5-7. Ook nu weer op voorsprong, mede doordat de verdediging, net als de laatste weken, goed stond. Fortissimo wist toch op 7-7 te komen en daarop hun tegenstander op een achterstand zetten. Rust 12-10.

In de tweede helft startte Fortissimo goed en kwam op 14-12, terwijl Foreholte ook prima volgde 14-14. Door een tijdstraf kon Foreholte uitlopen naar 15-17. Fortissimo beantwoordde bij deze stand door een persoonlijke dekking op Wendy Smits en dat werd niet voldoende opgepakt. Fortissimo kwam langszij en liep uit naar 21-17. De dames uit Voorhout moesten in de achtervolging en dat lukte tot 23-22. Die gelijkmaker bleef helaas uit. Eindstand 25-22.