Warmunda na winst ‘best of the rest’

Foto: Pixabay

Op bezoek bij Oosterheem boekte de ploeg van Alan Campfens de vierde zege van het seizoen. In Zoetermeer won de Warmondse formatie met 1-3.

Op die overwinning viel achteraf door niemand iets af te dingen. Warmunda dat in het verleden nog weleens verzuimde goed voetbal ook in doelpunten te vertalen, liet tegen Oosterheem zien dat het op de goede weg is. Na een wat haperend competitiebegin lijken de blauwwitten op stoom te zijn gekomen. De 1-3 overwinning kwam over de volle negentig minuten nooit echt in gevaar.

Jammer genoeg heeft koploper Kickers’69 in acht duels nog geen punt gemorst. De achterstand op de lijstaanvoerder bedraagt daarom nu al tien punten. Daar achter volgt Warmunda, dat op de hielen wordt gezeten door een grote groep achtervolgers die allemaal lijken te azen op de belangrijke tweede plaats op de ranglijst.

Aanstaande zondag komt concurrent Leidsche Boys op bezoek op sportpark Overbos. Dan moet blijken of Warmunda de huidige positie op de ranglijst achter Kickers’69 kan consolideren. Aanvang 14.00 uur.

Cookieinstellingen