Foreholte op de valreep langs RKDEO

Foto: pixabay

Foreholte zette in haar thuiswedstrijd tegen RKDEO een streep onder de mindere reeks waar het aan bezig was. Verdediger Joost van Dam schoot zijn ploeg ver in blessuretijd naar een benauwde 1-0 zege op de Nootdorpse formatie.

Lange tijd bleek RKDEO goalie Dennis Hendriks afgelopen zondag een echte sta-in-de-weg op sportpark Elsgeest. Hoewel Foreholte zich de betere ploeg mocht noemen, slaagde het er maar niet in om een bres te slaan in de RKDEO defensie.

Wat de ploeg van Marcel IJzendoorn ook probeerde, keer op keer liep het zich vast op de stugge RKDEO-defensie. Aan de overzijde had doelman van Schie aanmerkelijk minder aan zijn hoofd. In het eenzijdige duel werd er voor de pauze niet gescoord en dat spelbeeld kreeg het publiek ook na de doelwisseling voorgeschoteld.

Naarmate de tweede helft vorderde en een puntendeling steeds meer voor de hand ging liggen, zette Foreholte alles op alles om de winst alsnog in de wacht te slepen. Voor die instelling werd de thuisploeg bij het scheiden van de markt beloond toen Joost van Dam in de vierde minuut van de blessuretijd de luid bejubelde 1-0 binnen knalde.

Aanstaande zaterdag komt middenmotor ROAC op sportpark Elsgeest op bezoek. Een mooie gelegenheid voor Foreholte, dat haar vierde plek op de ranglijst behoudt, om opnieuw drie punten aan haar totaal toe te voegen. Aanvang 14.00uur.

Cookieinstellingen