Foreholte pakt de volle winst bij DOSR

Foto: Foreholte

Na de goede competitiestart stond voor Foreholte de lastige uitwedstrijd tegen het naar de tweede klasse gepromoveerde DOSR op het programma. In Roelofarendsveen drukte de formatie uit Voorhout het krachtsverschil uit in een duidelijke 3-1 overwinning.

Grote man bij Foreholte was Sam Lemmers die zijn ploeg eerst aan een verdiende 2-0 voorsprong hielp, om na de 1-2 ruststand in het tweede bedrijf ook te tekenen voor de derde en laatste treffer van de ploeg van Marcel IJzendoorn.

De dik verdiende zege had halverwege al bijna zeker kunnen zijn, maar waar iedereen op de 0-3 zat te wachten, bracht Sven van der Meer DOSR terug in de wedstrijd, door voor de 1-2 ruststand te zorgen en daardoor de spanning weer terug te brengen. Na de pauze kwam de zege voor Foreholte niet meer in gevaar. Zeker niet nadat Sam Lemmers met zijn ‘valse’ hattrick de eindstand op 1-3 bepaalde.

Door deze overwinning is Foreholte na drie wedstrijden nog altijd zonder puntverlies en mag het zich in 2C de onbetwiste koploper noemen.
Aanstaande zondag komt Voorschoten’97, dat met een schamel puntje in de onderste regionen bivakkeert, op sportpark Elsgeest op bezoek, aanvang 14.00 uur.

Cookieinstellingen